Înmatriculările de autoturisme au înregistrat un avans de 19,2% în primul semestru

Postat la 05 august 2016 50 afişări

Înmatriculările de autoturisme au înregistrat un avans de 19,2% în primul semestru

Înmatriculările de autoturisme au crescut cu 19,2% în primul semestru, ajungând la 175.317 de unităţi faţă de perioada similară a anului trecut, când au fost înmatriculate aproximativ 147.000 de unităţi, potrivit datelor furnizate de Institutul Naţional de Statistică (INS).

În cel de-al doilea trimestru, înmatriculările de autoturisme au crescut cu 13,8% faţă de perioada similară a anului trecut, iar înmatriculările de vehicule pentru transportul mărfurilor au crescut cu 14,6%.

Pe segmentul autobuze şi microbuze a fost întregistrată o scădere de 28,7% pentru perioada menţionată.

Comparativ cu primul trimestru al anului, au fost înregistrate creşteri de 4,9% în cazul înmatriculărilor de autoturisme şi de 2,1% în cazul înmatriculărilor de vehicule rutiere pentru transportul mărfurilor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.