Iniţiativă emoţionantă: Un copil îi oferă primarului un teren al părinţilor pentru construirea unui loc de joacă

Postat la 15 septembrie 2016 111 afişări

Un copil de 11 ani din localitatea argeşeană Bradu îi propune primarului Florin Frătică construirea unui loc de joacă pe un teren al familiei sale, pentru a-şi feri prietenii de accidente, în condiţiile în care micuţii nu au un parc, iar pe strada lor maşinile circulă cu viteză mare.

Iniţiativă emoţionantă: Un copil îi oferă primarului un teren al părinţilor pentru construirea unui loc de joacă

 Soţii Şerbănescu din localitatea argeşeană Bradu deţin un teren în apropierea locuinţei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pentru că terenul nu este folosit, copilul celor doi, în vârstă de 11 ani, s-a gândit să îi dea o întrebuinţare. Astfel, i-a făcut o propunere inedită edilului Florin Frătică, postându-i un mesaj pe pagina de socializare prin care îi spune că donează terenul pentru construirea unui loc de joacă.

Băiatul susţine că părinţii altor copii îi vor veni în sprijin, pentru ca astfel micuţii din zonă să nu mai fie expuşi accidentelor rutiere şi să se poată juca în siguranţă, în zonă lipsind un loc special amenajat pentru ei.

"Mă numesc Alexandru Şerbănescu, am 11 ani şi locuiesc pe Strada Cornului. Eu şi tatăl meu ne-am gândit la ceva. Cum pe strada noastră s-au tot mutat familii cu mulţi copii (26), aţi putea construi un loc de joacă şi ştiu locul perfect: în faţa casei mele (33A) este un teren în formă de triunghi, nefolosit. Eu aş putea dona un loc de joacă din lemn (căsuţă şi leagăne ). Tatăl meu ar sponsoriza cu benzina pentru tuns iarba. Alin, noul vecin, are un copil mic şi sigur va supraveghea video locul de joacă propus", scrie Alexandru pe pagina edilului localităţii Bradu, Florin Frătică.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.