Ingenius Hub oferă finanţare pentru invenţii brevetate sau în curs de brevetare

Postat la 11 mai 2016 375 afişări

Ingenius Hub oferă finanţare pentru invenţii brevetate sau în curs de brevetare

Ingenius Hub anunţă începerea unui program de finanţare pentru invenţiile brevetate sau în curs de brevetare, ca parte din Bucharest Technology Week (23 – 29 mai)

Până pe 18 mai 2016, ora 23:59, tinerii antreprenori se pot inscrie la Ingenius Pitch, concursul dedicat tinerilor antreprenori cu brevete de invenţie sau cu brevete în curs de eliberare, în domenii diverse. Înscrierile se pot face pe website-ul Ingenius Hub.

Toate inscrierile vor fi evaluate de un juriu de specialişti în domeniul tehnologiei şi inovării, precum şi de potenţiali finanţatori, care vor selecta 12 finalişti ai proiectului.

Pe 27 mai, cei 12 finalişti vor participa la pitch-ul organizat de Ingenius Hub alături de investitori români. Lista persoanelor selectate va fi publicată în cursul zilei de 20 mai pe site-ul www.ingenius-hub.eu

Participanţii selectaţi la pitch vor achita o taxă de participare în valoare de 120 RON.

Ingenius Pitch este un eveniment organizat de Ingenius Hub în cadrul Bucharest Technology Week, alături de alte 4 evenimente axate pe inovaţie, tehnologie şi finanţare.

Temele propuse  urmăresc o incursiune interactivă în lumea antreprenoriatului plecând de la oferirea de soluţii de finanţare, tips&tricks pentru construirea unui pitch eficient până la susţinerea acestuia în faţa unor potenţiali investitori.

MONEY FOR INNOVATION 23 mai şi 25 mai Surse de finanţare pentru start-up-uri inovative (fonduri europene şi guvernamentale, crowdfunding, business angels, fonduri de investiţii);

TEHNOLOGIE ŞI INOVARE ÎN INDUSTRIA CULTURALĂ 24 mai Dezbatere cu stakeholderi în instituţiile culturale cu privire la rolul tehnologiei şi al inovării;

WORKSHOP ELEVATOR PITCH 26 mai Cum poţi convinge un investitor să creadă în ideea ta în doar 60 de secunde?

INGENIUS PITCH 27 mai Concurs de pitch-uri pentru tineri antreprenori cu brevete de invenţie sau cu brevete în curs de eliberare în faţa unor potenţiali investitori.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ingenius-hub-ofera-finantare-pentru-inventii-brevetate-sau-in-curs-de-brevetare-15306901
15306901
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.