ING Bank şi-a schimbat conducerea. Cine este noul CEO

Autor: Ioana Matei Postat la 06 iunie 2019 228 afişări

Începând cu 3 iulie, Mihaela Bîtu va deveni noul CEO al ING Bank România, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Mihaela Bîtu s-a alăturat echipei ING Bank la scurt timp după înfiinţarea companiei, în urmă cu 25 de ani.

ING Bank şi-a schimbat conducerea. Cine este noul CEO

Ea ocupă în prezent funcţia de Head of Wholesale Banking şi Director General Adjunct. Din luna mai 2018, Mihaela Bîtu este şi membru al Consiliului Director al Asociaţiei Române a Băncilor. Numirea vine după un mandat de 7 ani al lui Michal Szczurek, care va prelua conducerea diviziei de Retail a grupului ING din regiunea Asia.

ING Bank ocupă al şaselea loc în topul băncilor locale, cu o cotă de piaţă, cu puţin peste 10% şi o creştere organică în tot acest timp. Dinamica ultimilor ani a fost mai accentuată, dat fiind focusul pe tendinţele digitale şi crearea unei experienţe diferenţiatoare pentru clienţii săi. Numărul de clienţi individuali ING activi a ajuns la 1,32 milioane, cu un trend pozitiv prefigurat în continuare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ing,
ing bank,
ceo,
conducere,
schimbare,
companie,
timp,
banci,
clienti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.