ING Asigurari de Viata: Clientii prefera in continuare produsele garantate

Autor: Ana Raduta Postat la 04 august 2011 16 afişări

Valoarea activelor financiare in administrare ale companiei la sfarsitul lunii iunie 2011 a crescut cu peste 10% fata de aceeasi perioada a anului precedent, pana la nivelul de 2,1 miliarde RON.

ING Asigurari de Viata a incheiat primul semestru al anului 2011 cu un volum de prime brute subscrise de 272,7 milioane de lei, nivel in usoara scadere fata de cel inregistrat in primul semetru din 2010, respectiv 275,6 milioane de lei. Scaderea s-a produs in contextul unor evolutii economice in care puterea de cumparare a populatiei a scazut.

In perioada aprilie-iunie 2011 clientii au ales in special produse care ofera protectie si randamente garantate, tendinta remarcata inca de la inceputul anului. Astfel, in totalul politelor subscrise de ING in trimestrul al doilea, asigurarile de tip traditional detin o pondere de 65%, in crestere cu 10% fata de trimestrul doi 2010. "Prima jumatate a anului 2011 se incheie cu semnale imbucuratoare legate de increderea in viitor a populatiei, indicele care masoara acest lucru inregistrand o valoare mai mare cu 34% fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform unui studiu recent", spune Cornelia Coman, directorul general al ING Asigurari de Viata.

In primul semestru din 2011, ING Asigurari de Viata a obtinut un profit brut de 15,1 milioane de lei, comparativ cu 28,4 milioane de lei in aceeasi perioada a anului precedent.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ING Asigurari de Viata,
clienti,
produse
/actualitate/ing-asigurari-de-viata-clientii-prefera-in-continuare-produsele-garantate-8569000
8569000
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.