Informare meteorologică de instabilitate atmosferică şi disconfort termic pentru toată ţara

Autor: Cosmin Pirv Postat la 21 iunie 2021 92 afişări

Meteorologii au emis luni o informare meteorologică de instabilitate atmosferică şi disconfort termic pentru toată ţara, valabilă până vineri seara.

Informare meteorologică de instabilitate atmosferică şi disconfort termic pentru toată ţara

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Informarea intră în vigoare luni, la ora 22.00, şi este valabilă până vineri, la ora 22.00.

În acest interval, în majoritatea regiunilor, dar cu precădere în zonele deluroase şi montane, precum şi în regiunile estice, îndeosebi în timpul după-amiezilor şi al serilor, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 25-50 l/mp.

Vremea va deveni călduroasă în toată ţara, caniculară la început în Banat şi Crişana, apoi şi în celelalte regiuni, iar disconfortul termic va fi accentuat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
averse,
caniculă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.