Încurcătura ZILEI: Încă un român s-a trezit cu 100.000 lei în cont, banii fiind viraţi din greşeală. Societatea încercă să-l găsească pe cel îmbogăţit

Postat la 08 august 2018 405 afişări

Firma Servicii Publice SA Iaşi este a doua societate din Iaşi care a virat peste 100.000 de lei, din greşeală, în contul unei persoane fizice, în locul furnizorului de combustibil. Acum, firma încearcă să îl găsească pe romanul îmbogăţit şi să îşi recupereze banii.

Încurcătura ZILEI: Încă un român s-a trezit cu 100.000 lei în cont, banii fiind viraţi din greşeală. Societatea încercă să-l găsească pe cel îmbogăţit

SC Servicii Publice SA Iaşi a dat în judecată două bănci după ce a făcut în mod greşit plata unei facturi către un furnizor de combustibil. Astfel, peste 100.000 de lei au ajuns în contul unei persoane din judeţul Argeş, care a scos banii, iar reprezentanţii firmei au rămas cu paguba.

Anterior, firma de salubritate SC Salubris SA Iaşi, au păţit acelaşi lucru.

Astfel, SC Servicii Publice SA Iaşi a chemat în judecată două instituţii bancare şi le-a cerut magistraţilor din cadrul Judecătoriei Iaşi să oblige băncile, în solidar, la restituirea sumei de 125.450,25 lei, cu titlu de daune.

Cei de la Servicii Publice au menţionat în instanţă că au un contract cu un furnizor de combustibil.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.