Încep campaniile de Black Friday în rândul operatorilor din tusim. „Într-un an în care am fost asaltaţi de cereri de vacanţă ne aşteptăm ca destinaţiile exotice să fie foarte căutate în ultima parte a anului”

Autor: Andra Stroe Postat la 03 septembrie 2021 48 afişări

Încep campaniile de Black Friday în rândul operatorilor din tusim. „Într-un an în care am fost asaltaţi de cereri de vacanţă ne aşteptăm ca destinaţiile exotice să fie foarte căutate în ultima parte a anului”

„Într-un an în care am fost asaltaţi de cereri de vacanţă ne aşteptăm ca destinaţiile exotice să fie foarte căutate în ultima parte a anului – începutul anului următor. Estimăm o cerere similară celei de anul trecut pentru exotice pe charter şi sunt şanse mari ca zboruri noi să fie introduse la finalul anului spre destinaţiile anunţate deja sau noi destinaţii să fie lansate. Recomandăm turiştilor să rezerve din timp aceste vacanţe, întrucât există mari şanse ca locurile disponibile să se epuizeze rapid, la fel ca anul trecut”, spune Alin Burcea, CEO şi proprietar al agenţiei de turism Paralela 45, într-un comunicat de presă.

Compania anunţă că mai multe variante de vacanţe de vară în Grecia, Turcia, Spania, Italia, Egipt pe cursele charter organizate până la jumătatea lunii octombrie sunt disponibile, cu preţuri reduse, în campania Black Friday Express.

Între 3 şi 10 septembrie, last minute-urile în destinaţiile verii, disponibile în limita locurilor disponibile, costă câteva sute de euro de persoană, în cele mai multe cazuri preţul fiind la jumătate faţă de vârful de sezon, precizează reprezentanţii companiei.

Egiptul este destinaţia vedetă a anului, datorită operării pe charter în toate sezoanele, din Bucureşti şi majoritatea oraşelor de provincie cu aeroport, şi programelor de tip circuit organizate lunar. Aproximativ 250.000 de români şi-au petrecut vacanţa anul acesta în Egipt sau urmează să plece până la finalul anului în Hurghada sau Sharm el Sheikh, anunţă turoperatorul Paralela 45, ale cărui oferte de toamnă încep de la 350 de euro/persoană.

Din septembrie, spre Hurghada se zboară săptămânal din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Târgu Mureş, Oradea, Baia Mare, iar spre Sharm el Sheikh din Bucureşti. Numărul curselor săptămânale va creşte de Crăciun şi de revelion, odată cu cererea, turoperatorul estimând că şi în acest an, la fel ca în 2020, numărul zborurilor săptămânale se va dubla. În cazul circuitelor de toamnă spre Egipt, Hurghada şi Croazieră pe Nil, ori Egipt – istorie, civilizaţie, mister, cu plecare din Bucureşti sau Cluj-Napoca, numărul a fost deja mărit corespunzător cererii. Programele au o durată de 7 sau 12 nopţi şi costă de la 965 de euro/persoană.

Peste 30 de circuite cu avionul sunt organizate în septembrie şi octombrie, cu o durată de la patru la 12 nopţi, la Istanbul, Paris, Florenţa ori în Portugalia, Coasta de Azur, Iordania, Maroc, Cuba, Peru, Iordania. Turcia este cea mai solicitată destinaţie, cu programe turistice în Cappadocia, Mesopotamia sau Istanbul, cu preţuri ce pornesc de la 150 de euro/persoană şi pot ajunge până la 710 euro/persoană, în functie de complexitatea programului şi numărul de zile.

Destinaţiile exotice pentru sezonul toamnă/iarnă, de la Maldive la Egipt, lansate în cadrul campaniei Black Friday Express, au reduceri de Early Booking de până la 20-30%.  

Paralela 45 reia charterele spre exotice, de la finalul lunii octombrie, destinaţiile spre care sunt programate zboruri directe sunt Republica Dominicană, Maldive, Zanzibar, Insula Sal/Capul Verde – în premieră pentru sezonul de iarnă -, dar şi Emiratele Arabe Unite – pentru care există deja o cerere foarte mare în prezent. Vacanţa de şapte nopţi într-o destinaţie exotică costă de la 1.394 de euro/persoană, şi include transport, cazare, asistenţă turistică şi taxe.

După ce anul trecut a restricţionat accesul turiştilor străini, Laponia se deschide în decembrie celor care vor sărbători de iarnă într-un peisaj de poveste, alături de Moş Crăciun şi soţia lui. Preţul unui pachet exclusivist, de patru nopţi, porneste de la 1.690 de euro/persoană pe zborurile charter organizate de Paralela 45. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
destinatii,
black friday,
campanie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.