INCENDIUL din Colectiv: Opt pacienţi internaţi la Spitalul Floreasca sunt în stare critică. Unul va fi transportat în Israel

Autor: Ştefan Pană Postat la 08 noiembrie 2015 35 afişări

Opt victime ale tragediei din Colectiv internate la Spitalul "Floreasca" sunt în stare critică, la secţia de terapie intensivă, una dintre acestea urmând să fie transportată duminică în Israel cu o aeronavă, au anunţat, duminică, reprezentanţii unităţii medicale.

Medicul Florenţa Iancu de la Spitalul "Floreasca" a anunţat, duminică la prânz, că două victime au murit în timpul nopţii, iar alte opt sunt în stare critică.

"În momentul de faţă, în secţia de Terapie intensivă se găsesc internaţi opt pacienţi în stare critică, iar pentru unul dintre ei se aşteaptă o ambulanţă aeriană medicalizată pentru transferul în Israel", a spus medicul primar.

Cele două persoane care au murit în noaptea de sîmbătă spre duminică la Spitalul Floreasca sunt Alexandra Rădulescu, de 26 de ani, care lucra ca barmaniţă în clubul Colectiv, şi un tânăr turc, care era student şi venise în România prin Programul universitar Erasmus.

Bilanţul persoanelor decedate în tragedia din clubul Colectiv a ajuns la 44, după ce duminică au murit alţi trei răniţi internaţi în spitale din Bucureşti, iar alţi nouă au decedat sâmbătă - şapte în clinici din Capitală şi doi în Olanda, unde au fost transferaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
COLECTIV,
SPITAL,
VICTIME
/actualitate/incendiul-din-colectiv-opt-pacienti-internati-la-spitalul-floreasca-sunt-in-stare-critica-unul-va-fi-transportat-in-israel-14878232
14878232
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.