Incă un lanţ gigant de magazine intră în FALIMENT şi închide 800 de magazine

Autor: Alex Ciutacu Postat la 21 ianuarie 2019 4779 afişări

Incă un lanţ gigant de magazine intră în FALIMENT şi închide 800 de magazine

Grupul Gymboree a depus cererea de intrare în faliment săptămâna trecută şi plănuieşte să închidă peste 800 de locaţii, potrivit Business Insider.

Retailerul de îmbrăcăminte pentru copii va închide toate magazinele pentru brandurile Gymboree şi Crazy 8 şi va încerca să vândă magazinele Janie and Jack, cât şi drepturile de proprietate intelectuală pentru Gymboree.

Compania are circa 140 de magazine Janie and Jack.

Gymboree a cerut tribunalului american unde a depus cererea de faliment să primească o autorizaţie pentru a onora cardurile cadou ale clienţilor în următoarele 30 de zile.

Compania a întrerupt imediat programele GymBucks şi Gymboree Rewards.

CEO-ul grupului Gymboree, Shaz Kahng a anunţat că grupul este „foarte dezamăgit” cu privire la închiderea businessurilor Gymboree şi Crazy 8.

„În acelaşi timp, ne concentrăm în a încerca să prezervăm businessul Janie and Jack – un brand puternic ce ar putea creşte – prin vânzarea sa”, a declarat Kahng. „Pe măsură ce înaintăm în acest proces, încercăm să minimizăm impactul asupra angajaţilor, clienţilor, furnizorilor şi a altor acţionari”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inchidere,
magazine,
faliment,
intrare,
copii,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.