Încă o zi liberă va fi acordată de către guvern. Românii se vor bucura de o vacanţă de 4 zile

Postat la 21 iulie 2017 473 afişări

Guvernul intenţionează să declare o nouă zi liberă pentru bugetari în luna augst, astfel angajaţii de la stat se vor bucura de o minivacanţă de 4 zile libere.

Încă o zi liberă va fi acordată de către guvern. Românii se vor bucura de o vacanţă de 4 zile

Adormirea Maicii Domnului, sărbătorită pe 15 august, este zi liberă legală şi pică într-o marţi. Ceea ce înseamnă că românii pot spera ca şi marţi să fie o zi liberă.

Bugetarii vor avea o minivacanţă de patru zile, între 12 şi 15 august, Executivul urmând să declare ziua de 14 august 2017 ca zi liberă, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei Guvernului de joi.

Astfel bugetarii se vor putea bucura de o vacanţă de 4 zile (12-13 august weekend, 14 august zi liberă si 15 august adormirea Maicii Domnului).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.