Încă o numire controversată la Primăria Capitalei! O vedetă a emisiunilor mondene a fost pusă şefă la Compania Municipală Sport Pentru Toţi

Postat la 12 aprilie 2017 3603 afişări

O vedetă obişnuită cu emisiunile mondene a fost numită de Gabriela Firea şefă la Compania Municipală Sport Pentru Toţi Bucureşti SA. Alina Laufer are o vastă experienţă în apariţiile mondene şi este soţia lui Ilan Laufer, secretar de stat în Ministerul Mediului de Afaceri.

Încă o numire controversată la Primăria Capitalei! O vedetă a emisiunilor mondene a fost pusă şefă la Compania Municipală Sport Pentru Toţi

Gabriela Firea a reuşit să stârnească un nou val de controverse. Potrivit bucurestiul.ro, primăria Capialei a înfiinţat 20 de societăţi pe acţiuni, cu diferite domenii de activitate, de la construcţii de pasaje, la publicitate stradală. Una dintre aceste societăţi este Compania Municipală Sport Pentru Toţi Bucureşti SA.

Aici, Gabriela Firea a decis să o numească în funcţie pe Alina Laufer, fostă vedetă la Kanal D şi soţia lui Illan Laufer, secretar de stat în Ministerul Mediului de Afaceri. Gabriela Firea se apără şi susţine că numirile sunt interimare, dar mai târziu vor fi prezentate consiliile permanente.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.