În urma unei investiţii de 500.000 euro Casa Rusu deschide un nou magazin şi ajunge la 28 de spaţii

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 05 martie 2015 491 afişări

Casa Rusu, compania de retail a producătorului de mobilier Rus Savitar, inaugurează cel de-al 17-lea magazin propriu în urma unei investiţii de 500.000 euro. Acesta este situat în cadrul Centrului Comercial Colentina din Bucureşti şi are o suprafaţă de 2.500 metri pătraţi.

În urma unei investiţii de 500.000 euro Casa Rusu deschide un nou magazin şi ajunge la 28 de spaţii

„Noul nostru magazin va fi deschis publicului începând cu data de 6 martie şi reprezintă un concept nou, în care am pus accent pe dezvoltarea de ambiente deosebite care să ofere clienţilor o perspectivă mai clară asupra produselor ce le pot găsi în oferta Casa Rusu. În plus, odată cu deschiderea acestei locaţii, am lansat şi brandul propriu de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic, Cassima”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Acesta a subliniat că magazinul din Colentina este a 28-a locaţie Casa Rusu. „Investiţia pentru amenajarea noului magazin s-a ridicat la 500.000 euro şi estimăm că cifra de afaceri a Casa Rusu Colentina va fi de 3 milioane de euro”, a mai spus Cristian Rusu. Noul magazin are 42 de angajaţi.

Reprezentantul companiei a mai afirmat că una dintre deciziile importante este lansarea noii game de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic, Cassima, care au fost puse pe rafturile acestui magazin. Cassima este o gamă completă de produse home&deco.

„Suntem siguri că gama de decoraţiuni Cassima va reprezenta 30% din business-ul realizat în noul nostru magazin”, a completat Cristian Rusu. 

În ceea ce priveşte business-ul consolidat al grupului Rus Savitar – Casa Rusu, reprezentantul companiei a subliniat că anul trecut cifra de afaceri a raportat o creştere cu cca. 25% comparativ cu 2013, în timp ce profitul a crescut cu 85%.

Producătorul de mobilă Rus Savitar a demarat o investiţie de 4,4 mil. euro într-o nouă fabrică, a patra din portofoliu, pe care trebuie să o finalizeze într-o pe­rioadă record, de şase luni. Pentru această unitate de producţie Rus Savitar a depus un dosar pentru finanţare cu fonduri europene, din banii care nu au fost absorbiţi în programul de finanţare derulat până în 2014, de aceea, în vara acestui an fabrica trebuie să fie deja funcţională. Din suma investită în a patra fabrică, fondurile nerambursabile reprezintă 1,2 milioane de euro.

Compania a investit de-a lungul anilor peste 30 de milioane de euro în unităţi de producţie şi centre logistice şi 4 milioane de euro în magazine proprii. În acest moment Casa Rusu şi Rus Savitat are circa 1.000 de angajaţi.

Casa Rusu este compania de retail a producătorului  Rus Savitar. Compania şi-a început activitatea în 1994, în prezent fiind unul din cei mai mari producători de mobilier din România. Compania are trei fabrici unde se realizează mobilierul din pal melaminat şi mobilierul tapiţat. În prezent, Casa Rusu deţine o reţea de 27 de magazine, noua locaţie din Bucureşti fiind cea de-a 28-a a reţelei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/in-urma-unei-investitii-de-500-000-euro-casa-rusu-deschide-un-nou-magazin-si-ajunge-la-28-de-spatii-13934289
13934289
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.