Imagini spectaculoase cu Turnul Taiwan, constructia SF proiectata de un roman.

Postat la 08 noiembrie 2010 20 afişări

Dupa ce au aflat vestea castigarii megaconcursului international din Taiwan, sotii Stefan s-au dus la Viena "sa-si clateasca ochii", trecand prin Budapesta, unde concureaza cu macheta muzeului Brancusi din Bucuresti

Echipa de arhitecti romani coordonata de experimentatul arhitect futurist Dorin Stefan a devansat 236 de echipe din 25 de tari ale lumii, castigand premiul I la concursul international organizat in Taiwan, pentru construirea unui zgarie-nori de 300-350 de metri.

Proiectul, desprins parca dintr-un film SF, a fost recompensat cu suma de patru milioane de dolari taiwanezi (circa 125.000 de dolari americani), de un juriu international format din arhitecti americani, britanici, japonezi si taiwanezi.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
Turnul Taiwan,
/actualitate/imagini-spectaculoase-cu-turnul-taiwan-constructia-sf-proiectata-de-un-roman-7699504
7699504
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.