IMAGINI INCREDIBILE în judeţul Alba, lovit de grindină: „Dacă vede Teodosie, repetăm Crăciunul!”

Postat la 26 mai 2020 788 afişări

IMAGINI INCREDIBILE în judeţul Alba, lovit de grindină: „Dacă vede Teodosie, repetăm Crăciunul!”

Fenomenul de grindină a apărut, marţi, în mai multe localităţi din judeţul Alba. Pe Facebook au circulat imagini cu adevărate „covoare de grindină” aşternute pe străzi

Fenomenul de grindină a apărut, marţi, în mai multe localităţi din judeţul Alba. Pe Facebook au circulat imagini cu adevărate „covoare de grindină” aşternute pe străzi, din cauza cărora şoferii au fost nevoiţi să tragă pe dreapta.

Grindina care a căzut în localitatea Livezile din judeţul Alba şi a acoperit drumurile şi terenurile cu un strat alb.

Surprinşi de peisaj, mulţi au comentat imaginile postate pe Facebook: „Dacă vede Teodosie, repetăm Crăciunul!”, „Eu încă am pe maşină cauciucurile de iarnă”, ”Wauuu, zici ca vine Crăciunul”.

România e sub informare meteo de instabilitate atmosferică până miercuri seara.

ANM a anunţat ploi torenţiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii şi căderi de grindină.

Vezi aici galeria foto

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grindina,
alba,
imagini

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.