Huawei estimează că va încheia anul cu 200.000 de unităţi vândute

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 18 decembrie 2014 52 afişări

Huawei Device România estimează că va încheia anul cu vânzări însumând 200.000 unităţi şi cu o cotă de piaţă de aproximativ 4,5 %, în creştere faţă de anul trecut.

Huawei estimează că va încheia anul cu 200.000 de unităţi vândute

Smartphone-urile aflate în topul vânzărilor sunt modelele Ascend Y530 şi Ascend P7, primul din categoria entry, iar cel de-al doilea din cea high-end. În ceea ce priveşte tendinţele din 2015, românii vor continua să caute smartphone-uri cu camere foto performante, întrucât calitatea fotografiilor este unul din factorii în funcţie de care se ia decizia de cumpărare, precum şi device-uri cu tehnologia 4G inclusă.

Modelul Huawei Ascend Mate7, lansat la IFA şi disponibil deja pe piaţa din România, este unul din puţinele smartphone-uri disponibile pe piaţa locală care suportă LTE Cat 6.

Creşterea veniturilor a fost generată de schimbările făcute de companie în portofoliul de produse cu care este prezentă pe plan local - mai exact renunţarea la telefoanele simple („feature phones“) - şi adăugarea unor modele mai scumpe.

La sfârşitul lui 2013, produsele şi serviciile Huawei erau utilizate în 170 ţări, deservind mai bine de o treime din populaţie la nivel mondial. Huawei se clasează pe locul trei în ceea ce priveşte livrările globale de smartphone-uri în 2013. Huawei a înfiinţat 16 centre R&D în ţări precum: Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India şi China. Una din cele trei divizii ale Huawei, Huawei Consumer Business Group (BG) oferă telefoane mobile, device-uri pentru Internet mobil (MBB) şi device-uri pentru acasă.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/huawei-estimeaza-ca-va-incheia-anul-cu-200-000-de-unitati-vandute-13728057
13728057
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.