Huawei a lansat în România Honor 7

Postat la 22 octombrie 2015 126 afişări

Smartphone-ul Honor 7 a fost lansat oficial în România şi va fi disponibil spre vânzare începând cu săptămâna viitoare.

Huawei a lansat în România Honor 7

Noul Honor include o serie de funcţii inovatoare, precum cititorul de amprente din orice unghi, dar şi capabilităţi multimedia, printre care se numără camera foto principală de 20MP.  

Cititorul de amprente, integrat în noul honor7, permite autentificarea rapidă, la 360 de grade, a amprentei, din diferite unghiuri, şi include chiar capabilitatea de auto-învăţare astfel că acurateţea scanării este îmbunătăţită prin reînregistrarea amprentelor folosite. Cititorul suportă deasemenea gesturi intuitive de control pentru ca utilizatorii să poată face orice, de la a răspunde la telefon şşi până la a realiza fotografii.

Honor 7 vine cu un procesor octa-core HiSilicon Kirin 935, 3GB de RAM şi 16GB ROM, oferă performanţe greu de egalat. În ceea ce priveşte conectivitatea, tehnologia Huawei Signal+ şi antena duală permit reţelelor cu un semnal mai puternic să fie găsite de 80 ori mai repede în comparaţie cu viteza medie a unor device-uri similare.

Bateria este de 3100 miliamperi, iar care foto principală are 20 MP şi senzor de focalizare rapidă.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/huawei-a-lansat-in-romania-honor-7-14858717
14858717
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.