Hotelul unde invitaţii sunt învăţaţi să doarmă

Autor: Mircea Nica Postat la 30 martie 2019 80 afişări

Hotelul unde invitaţii sunt învăţaţi să doarmă

Potrivit informaţiilor Wall Street Journal, un hotel nou din New York City va oferi vizitatorilor oportunitatea de a fi invăţaţi de catre profesionişti comportamentali privind somnul, cum să doarmă.

Compania Equinox pregăteşte lansarea primului hotel, în luna iunie şi, potrivit informaţiilor publicate de Wall Street Journal, acesta va include peste 70 de facilitaţi pentru fiecare cameră.

Printre caracteristicile hotelului, care a fost proiectat pentru cei care vor un echilibru între muncă şi odihnă, se numără camere în interiorul cărora vizitatorii au acces la vitamine, maşti faciale, covoraşe de yoga, echipamente de fitness, suplimente pentru somn şi băuturi tonice.

Equinox Hotels a anuntat mirecuri, 27 martie, că hotelul se va deschide în iunie 2019, în Manhattan Hudson Yards, în New York City. Hotelurile vor întruchipa aceleaşi filosofii ca Equinox Fitness Clubs, prezente în 99 de locuri din S.U.A., Canada si Marea Britanie.

Una dintre noutăţile hotelului este că în cadrul acestuia, fiecare vizitator va avea oportunitatea să fie ajutat de profesionişti pentru a dormi mai bine.

Preşedintele executiv şi partenerul de conducere al Equinox Holdings LLC, Harvey Spevak a spus ca doreşte ca hotelul său să „deţină primul loc în materie de somnu”, potrivit informatiilor Wall Street Journal.

Antrenorii de la sălile Equinox sunt şi antrenori specilizaţi în comportamentul în timpul somnului. Astfel de antrenori vor fi disponibili pentru vizitatori pentru a le oferi sfaturi privind ritmul de somn şi despre modul în care pot optimiza mediul pentru un somn mai bun, a spus Harvey Spevak in cadrul Wall Street Journal.

Potrivit lui Christopher Norton, CEO al Equinox Hotels, fiecare cameră este proiectată pentru a fi rece, întunecată şi liniştită. Camerele vor fi setate la 19 grade celsius, ca urmare  a unor studii din care a reieşit că spaţiile reci facilitează un somn mult mai bun.

Hotelul se va afla pe o suprafaţă de 14 etaje, de la etajul 24 la etajul 38, în cadrul unui turn cu 92 de etaje. Acesta va dispune de un restaurant şi un bar realizat de Stephen Starr, care include o terasă in aer liber de 8.000 de metri pătraţi cu privelişte spre Manhattan şi Hudson River, potrivit informatiilor Wall Street Journal.

Equinox Hotels nu se va opri la doar un singur hotel. Brandul planuieşte sa deschidă cinci alte facilităţi în Los Angeles, Houston, Seattle, Chicago, Santa Clara şi California.

„În ospitalitate, numărul hotelurilor care pun accent pe stilul de viaţă a crescut. Acum, pe măsură ce sănătatea devine noua bogăţie, Equinox este poziţionat în mod unic pentru a defini o categorie emergentă care crează dificultaţi în întreaga industrie”, a spus Christopher Norton in cadrul articolului citat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hotel,
invitati,
somn

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.