Hornbach va deschide un nou magazin, la Sibiu in locul fostului Obi

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 11 noiembrie 2014 1864 afişări

Hornbach, retailer de materiale de construcţii şi grădinărit, anunţă ca va deschide cel de-al şaselea magazin, în următorul an financiar (martie 2015 – februarie 2016). Noul magazin Hornbach va fi amplasat în Sibiu, în fosta locaţie Obi.

Hornbach va deschide un nou magazin, la Sibiu in locul fostului Obi

„Hornbach a preluat fosta locaţie Obi din Sibiu, închisă în iulie 2014, şi, în următoarea perioadă, vom începe reamenajarea acesteia şi transformarea sa într-un magazin la standardele Hornbach”, a declarat Mugurel Horia-Rusu, directorul general al Hornbach.

Acesta a adăugat că deschiderea noii locaţii este planificată pentru următorul an financiar (martie 2015 – februarie 2016).

Noul magazin din Sibiu va avea o suprafaţă de vânzare interioară de 10.000 de mp şi urmează sa fie reamenajat în lunile următoare. Magazinul va avea 100 de angajaţi iar interviurile de angajare sunt planificate pentru primăvara anului 2015.

Hornbach operează în România cinci magazine de materiale de construcţii şi grădinărit, oferind un sortiment bogat de produse adecvat atât pentru profesionişti, cât şi pentru amatori. Trei dintre magazinele Hornbach se află în Bucureşti, alături de unul în Braşov şi unul în Timişoara. Astfel, prin deschiderea locaţiei din Sibiu, compania îşi consolidează prezenţa în Transilvania.

Înfiinţată în anul 1877 ca o companie de familie cu originile în Pfalz, societatea şi-a făcut intrarea la bursă în 1987. În prezent, Hornbach operează 147 de magazine de mari dimensiuni de materiale de construcţii şi grădinărit, dintre care 98 se află în Germania.

În România, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment deţine trei magazine în Bucureşti (Berceni, Militari şi Baloteşti), unul în Braşov şi unul în Timişoara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hornbach,
sibiu,
magazin,
diy
/actualitate/hornbach-va-deschide-un-nou-magazin-la-sibiu-in-locul-fostului-obi-13530534
13530534
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.