Hitler - urmarit 30 de ani de FBI, dupa sinucidere

Postat la 11 aprilie 2011 15 afişări

Pe 29 aprilie 1945, Adolf Hitler si amanta sa Eva Braun s-au sinucis intr-un buncar din Berlin. Acum, la 66 de ani distanta, FBI desecretizeaza documente care arata ca americanii au luat in calcul posibilitatea ca dictatorul sa-si fi inscenat moartea si sa fi plecat din Germania, scrie indianexpress.com.

La dosar exista rapoarte in care agenti FBI semnalau prezenta Fuhrerului in diverse locuri. Unii spuneau ca se ascundea intr-o ferma din Argentina, altii - ca l-ar fi vazut intr-un hotel din Danemarca. Exista chiar banuiala ca Hitler se ascunde printre americani, in New York. Au fost agenti care au raportat doar ca presupusul Hitler poarta barba sau e ras, dupa caz, si altii care au aflat in urma anchetei ca suspectul suferea de boli precum astm sau ulcer la stomac. Marturiile au fost consemnate de-a lungul a 30 de ani dupa moartea dictatorului.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hitler,
sinucidere,
ancheta,
fbi
/actualitate/hitler-urmarit-30-de-ani-de-fbi-dupa-sinucidere-8145295
8145295
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.