HARTA atacurilor câinilor fără stăpân în Bucureşti. Care sunt cele mai periculoase zone din Capitală

Postat la 15 mai 2013 39 afişări

Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) a întocmit o hartă care arată care sunt zonele din Bucureşti cu cele mai multe sesizări privind incidente legate de câinii fără stăpân, toate cele şase sectoare din Capitală având însă zone cu probleme legate de animalele agresive.

HARTA atacurilor câinilor fără stăpân în Bucureşti. Care sunt cele mai periculoase zone din Capitală

 Drumul Taberei este cartierul cu cele mai multe sesizări privind incidente legate de câinii fără stăpân, toate cele şase sectoare din Capitală având însă zone cu probleme legate de animalele agresive, conform unei hărţi întocmite de Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA).

Pe harta ASPA, obţinută de MEDIAFAX, sunt centralizate locurile unde s-au petrecut incidente cu câini fără stăpân, reclamate de cetăţeni timp de trei luni, atât telefonic, cât şi prin petiţii scrise sau online.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/harta-atacurilor-cainilor-fara-stapan-in-bucuresti-care-sunt-cele-mai-periculoase-zone-din-capitala-10878848
10878848
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.