Halep joacă finala turneului de la Shenzen FĂRĂ SPECTATORI! Cum s-a ajuns la o asemenea decizie

Autor: Denis Şchiopu Postat la 06 ianuarie 2018 440 afişări

Finala turneului de la Shenzhen, dintre liderul mondial Simona Halep şi jucătoarea cehă Katerina Siniakova, cap de serie numărul şase şi locul 47 WTA, a fost mutată în sală, din cauza ploii. Meciul va începe la 12:00, însă nu va fi televizat şi va avea loc fără spectatori.

Din cauza vremii nefavorabile, partida dintre Halep şi Siniakova, programată sâmbătă, de la 08:00, a fost amânată de mai multe ori, iar în cele din urmă organizatorii au hotărât să o mute într-o sală care nu este dotată cu tribune şi condiţii de televizare.

Halep şi Siniakova se vor întâlni în finala de dublu, programată după cea de simplu, tot în sală. Cuplul format din Simona Halep şi Irina Begu va înfrunta perechea Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova (Cehia), cap de serie numărul unu.

Potrivit organizatorilor, fanii care aveau bilete pentru aceste meciuri îşi vor primi banii înapoi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
HALEP,
SINIAKOVA,
TURNEU

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.