Guvernul turc pregăteşte un "plan de acţiune" pentru mine

Postat la 19 mai 2014 30 afişări

Guvernul islamo-conservator turc va anunţa în această săptămână un "plan de acţiune" pentru consolidarea securităţii în minele din ţară după catastrofa soldată cu 301 morţi la Soma (vest), a anunţat luni presa apropiată regimului.

Guvernul turc pregăteşte un "plan de acţiune" pentru mine

 În plus, alţi doi oficiali din cadrul minei exploatate de compania Soma Kömür Isletmeleri au fost plasaţi în arest preventiv, ridicând la cinci numărul persoanelor încarcerate de duminică, a anunţat agenţia de presă Dogan.

Potrivit informaţiilor publicate de cotidianul Sabah, Ankara trebuie să ratifice rapid convenţia internaţională pentru securitatea şi sănătatea minelor Organizaţiei Internaţionale a Muncii (OIM), intrată în vigoare în 1998 în ţările semnatare, a precizat cotidianul Sabah.

Guvernul prevede consolidarea controlului securităţii în mine, în special ameliorând coordonarea diferitelor autorităţi competente, a adăugat cotidianul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/guvernul-turc-pregateste-un-plan-de-actiune-pentru-mine-12636090
12636090
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.