Guvernul trece Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură la Agricultură, prin OUG

Autor: Alexandru Moise Postat la 10 septembrie 2014 56 afişări

Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură a fost trecută de la Ministerul Mediului la cel al Agriculturii prin ordonanţă de urgenţă, decizia fiind justificată de Guvern prin necesitatea elaborării urgente a unei strategii, asigurarea finanţării şi creşerea gradului de absorţie a fondurilor UE.

Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură a trecut din subordinea Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale în şedinţa Executivului de miercuri.

"Prin ordonanţa de urgenţă adoptată se au în vedere: elaborarea unitară şi urgentă a Strategiei Naţionale a Sectorului Pescăresc 2014-2020, asigurarea finanţării programelor multianuale pentru colectarea datelor, inspecţie şi control în sectorul pescăresc, creşterea gradului de absorbţie a Fondurilor Europene pentru Pescuit atribuite României în perioada 2014-2020", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de către Biroul de presă al Guvernului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GUVERN,
AGENŢIA DE PESCUIT,
/actualitate/guvernul-trece-agentia-nationala-pentru-pescuit-si-acvacultura-la-agricultura-prin-oug-13244868
13244868
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.