Guvernul SUA a acceptat să vândă sisteme PATRIOT de peste 4 miliarde de dolari în România. Scrisoarea primită de MApN

Postat la 02 noiembrie 2017 40 afişări

Ministerul Apărării anunţă, într-un comunicat de presă, că a primit scrisoarea de acceptare (Letter of Acceptance - LOA) din partea Guvernului SUA privind achiziţionarea primului sistem de rachete sol-aer cu bătaie mare (HSAM) tip PATRIOT.

Guvernul SUA a acceptat să vândă sisteme PATRIOT de peste 4 miliarde de dolari în România. Scrisoarea primită de MApN

"Ministerul Apărării Naţionale a primit miercuri, 1 noiembrie, scrisoarea de acceptare (Letter of Acceptance - LOA) din partea Guvernului SUA privind achiziţionarea primului sistem de rachete sol-aer cu bătaie mare (HSAM) tip PATRIOT. Acesta este primul din cele şapte sisteme PATRIOT - patru destinate înzestrării Statului Major al Forţelor Aeriene şi trei Statului Major al Forţelor Terestre – program a cărui valoare totală este de circa 3,9 miliarde USD fără TVA", transmite Ministerul Apărării, într-un comunicat de presă.

Citiţi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.