Industria metalurgică, la cel mai scăzut nivel din ultimii patru ani

Postat la 01 noiembrie 2017 92 afişări

Afacerile din industria metalurgică au ajuns, în 2016, la cel mai scăzut nivel din ultimii patru ani, raportându-se o dispariţie a peste 100 de companii din piaţă în ultimii trei ani şi o scădere a numărului de angajaţi cu aproape 1.000 în perioada 2013-2016, potrivit unei analize KeysFin.

Industria metalurgică, la cel mai scăzut nivel din ultimii patru ani

Cifra de afaceri din industria metalurgică a atins, anul trecut, cel mai scăzut nivel din ultimii patru ani, de 33,5 miliarde de lei, în condiţiile în care comerţul cu produse metalurgice abia a trecut de nivelul de 6 miliarde de lei. În 2013, afacerile din metalurgie depăşeau 34 de miliarde de lei, iar comerţul cu produse de profil era de peste 6,65 miliarde de lei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.