Guvernul României prezintă pe YouTube măsurile anti-birocratice din instituţii - VIDEO

Autor: Florin Casota Postat la 18 septembrie 2016 364 afişări

Guvernul României prezintă pe YouTube măsurile anti-birocratice din instituţii - VIDEO

Membrii cabinetului lui Dacian Cioloş au prezentat măsurile de simplificare din instituţii printr-un clip publicat pe YouTube. În clipul de opt minute, pe care-l puteţi urmări mai jos, apar mai mulţi miniştrii care vorbesc despre măsurile luate în instituţiile pe care le conduc în vederea reducerii birocraţiei.

"S-au eliminat taxele extrajudicare de timbru pentru cartea de identitate şi cazierul judiciar. Cazierul nu mai e solicitat de la cetăţean, ci de la instituţiile care au nevoie de el, de la Poliţia Română. S-a eliminat obligativitatea copiilor legalizate", spune ministrul de Interne, Dragos Tudorache.

Rând pe rând şi Anca Dragu, Ministrul Muncii, Dragoş Pâslaru, ministrul delegat pentru Diaspora, Maria Ligor, ministrul delegat pentru consultare publică, Violeta Alexandru, si ministrul Agriculturii, Achim Irimescu apar în faţa camerei şi vorbesc despre măsurile de simplificare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.