Guvernul pregăteşte îngheţarea salariilor pentru bugetari în 2017 la nivelul din 2016

Postat la 15 decembrie 2016 248 afişări

Cuantumul brut al salariilor de bază şi indemnizaţiilor de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice „se va menţine în 2017 la acelaşi nivel cu cel ce se acordă pentru luna decembrie 2016”, se arată în proiectul ordonanţei de urgenţă privind salarizarea bugetarilor, obţinut de MEDIAFAX.

Guvernul pregăteşte îngheţarea salariilor pentru bugetari în 2017 la nivelul din 2016

În ceea ce priveşte nivelul de salarizare în anul 2017 al personalului din sectorul bugetar, prin viitoarea ordonanţă de urgenţă se propun următoarele:

- cuantumul brut al salariilor de bază/soldelor funcţiei de bază/salariilor funcţiei de bază/indemnizaţiilor de încadrare de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice se menţine la acelaşi nivel cu cel ce se acordă pentru luna decembrie 2016;

- ordonatorii principali de credite/ordonatorii de credite pot aproba demararea procedurilor privind promovarea pe funcţii, grade sau trepte profesionale a personalului numai cu condiţia încadrării în cheltuielile de personal aprobate prin buget (măsură corelată cu prevederile art. 6 alin. (4) din Legea-cadru nr. 284/2010, cu modificările şi completările ulterioare);

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.