Guvernul mizeaza pe incasari de 421 milioane lei din impozit pe tichete de masa si drepturi de autor

Postat la 13 mai 2010 47 afişări

Guvernul estimeaza ca va obtine in al doilea semestru un plus de incasari de 345 milioane lei din impozitarea cu 16% a tichetelor de masa si venituri suplimentare totale de 76 milioane lei din introducerea CAS la venituri din drepturi de autor simultan cu reducerea cotei deductibile de la 40% la 25%.

Prognozele sunt indicate intr-un set de documente redactate de Ministerul Finantelor privind impactul calculat al impozitelor aplicate asupra tichetelor de masa si drepturilor de autor.

Documentele releva ca Guvernul se asteapta ca impozitarea tichetelor de masa, incepand cu 1 iunie, sa aiba un impact pozitiv asupra nivelului incasarilor de 345 milioane lei la nivelul a sase luni ale anului 2010, date bazate pe faptul ca in 2009 au fost distribuite 499,4 milioane tichete cu o valoare totala de 4,2 miliarde lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/guvernul-mizeaza-pe-incasari-de-421-milioane-lei-din-impozit-pe-tichete-de-masa-si-drepturi-de-autor-6115817
6115817
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.