Guvernul Germaniei suplimentează fondurile destinate găzduirii extracomunitarilor

Autor: Mihai Draghici Postat la 26 august 2015 64 afişări

Guvernul Germaniei intenţionează ca până la sfârşitul anului să dubleze fondurile alocate landurilor care se confruntă cu un număr mare de refugiaţi, pe fondul tensiunilor sociale generate de imigranţi.

În contextul amplificării xenofobiei, Guvernul cancelarului Angela Merkel a decis alocarea a 500 de milioane de euro suplimentare, care erau iniţial pentru anul 2016.

Germania şi restul statelor Uniunii Europene caută soluţii pentru a face faţă celei mai mari crize a refugiaţilor cu care se confruntă Europa după al II-lea Război Mondial.

Potrivit estimărilor, în Germania ar urma să ajungă anul acesta aproximativ 800.000 de refugiaţi, de patru ori mai mulţi decât în 2014.

Angela Merkel a vizitat miercuri un centru pentru refugiaţi din oraşul Heidenau, unde zilele trecute au avut loc proteste violente faţă de prezenţa imigranţilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GERMANIA,
IMIGRAŢIE,
/actualitate/guvernul-germaniei-suplimenteaza-fondurile-destinate-gazduirii-extracomunitarilor-14689423
14689423
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.