Guvernul Finlandei demisionează după ce implementarea unei reforme pentru sănătate a eşuat

Postat la 08 martie 2019 50 afişări

Guvernul Finlandei, condus de prim-ministrul Juha Sipila, va demisiona vineri, după ce implementarea unei reforme din domeniul sănătăţii a eşuat, a anunţat Administraţia Prezidenţială de la Helsinki, relatează Reuters.

Guvernul Finlandei demisionează după ce implementarea unei reforme pentru sănătate a eşuat

Prim-ministrul Sipila i-a prezentat preşedintelui documentele oficiale de demisie vineri, la ora locală 8.00 (10.00, ora României). Membrii Guvernului urmează să organizeze o conferinţă de presă.

„Prim-ministrul Sipila va cere demisia, deoarece reforma din domeniul sănătăţii nu poate fi implementată pe durata mandatului său”, a declarat Antti Kaikkonen, şeful grupului parlamentar al formaţiunii de guvernământ Partidul de Centru.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
sanatate,
esuat,
finlanda

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.