Guvernul extinde cu şase luni termenul de privatizare la Poştă şi restructurează compania şi datorii

Postat la 29 mai 2013 43 afişări

Guvernul a decis să extindă cu şase luni termenul de privatizare a Poştei, dar şi să iniţieze un proces de restructurare a companiei şi "reaşezare" a datoriilor în condiţiile în care până marţi, la expirarea termenului, niciun investitor nu a cumpărat caietul de sarcini.

Guvernul extinde cu şase luni termenul de privatizare la Poştă şi restructurează compania şi datorii

 Decizia a fost luată în şedinţa de marţi a Guvernului, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

"În perioada aceasta de şase luni, compania va fi restructurată inclusiv din punct de vedere al numărului de personal, iar datoriile vor fi reaşezate, prin transformare în acţiuni sau reeşalonare, după care va fi iniţiat efectiv procesul de privatizare", au arătat sursele.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/guvernul-extinde-cu-sase-luni-termenul-de-privatizare-la-posta-si-restructureaza-compania-si-datorii-10909629
10909629
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.