Guvernul cere plata impozitelor mai devreme, până pe 21 decembrie, motivând că de Crăciun nu se lucrează

Postat la 13 decembrie 2012 12 afişări

Guvernul devansează în premieră termenul de plată a taxelor şi impozitelor scadente pe 25 decembrie, motivând că ziua de Crăciun este nelucrătoare, astfel că firmele şi populaţia vor fi obligate să depună declaraţiile de impunere şi să realizeze plăţile până pe data de 21 decembrie.

"De asemenea, s-a aprobat devansarea termenului de declarare şi scadenţă a creanţelor fiscale până la data de 21 decembrie, având în vedere că data de 25 decembrie este zi nelucrătoare", se arată într-un comunicat al Ministerului Finanţelor Publice.

Astfel, toţi contribuabili trebuie să depună declaraţiile şi să facă plăţile scadente, de obicei, în data de 25 a lunii până în ziua de 21 decembrie 2012.

Potrivit legii, dacă ziua de scadenţă este nelucrătoare, atunci termenul limită devine următoarea zi nelucrătoare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
impozite,
FISC,
Crăciun,
Guvern
/actualitate/guvernul-cere-plata-impozitelor-mai-devreme-pana-pe-21-decembrie-motivand-ca-de-craciun-nu-se-lucreaza-10390081
10390081
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.