Guvernul avizează reorganizarea ANAF şi înfiinţează Direcţia Antifraudă

Postat la 26 iunie 2013 107 afişări

Guvernul va aviza, miercuri, reorganizarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi va înfiinţa Direcţia Antifraudă, care va funcţiona inclusiv sub supravegherea Parchetului de cercetare penală, a declarat premierul Victor Ponta.

Guvernul avizează reorganizarea ANAF şi înfiinţează Direcţia Antifraudă

 În primăvara acestui an, premierul a anunţat că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Garda Financiară şi Direcţia de Control Vamal vor fi reorganizate într-o Direcţie Antifraudă, care se va ocupa ţintit de combaterea evaziunii fiscale la accize, legume-fructe şi alte produse, nu de "buticul din colţ".

El a arătat că doreşte ca noua Direcţie Antifraudă să lucreze ca un "DNA al Fiscului" şi să aibă inclusiv competenţe de cercetare penală, sub îndrumarea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată (DIICOT).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/guvernul-avizeaza-reorganizarea-anaf-si-infiinteaza-directia-antifrauda-11026441
11026441
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.