Guvernul ar putea aproba săptămâna viitoare înfiinţarea Agenţiei pentru Recuperarea Prejudiciilor

Autor: Ovidiu Bărbulescu Postat la 27 mai 2015 104 afişări

Guvernul discută, miercuri, în primă lectură un proiect de lege privind înfiinţarea Agenţiei pentru Recuperarea Prejudiciilor constatate prin hotărâri judecătoreşti, ministrul Justiţiei anunţând că actul normativ ar putea fi aprobat săptămâna viitoare şi trimis spre adoptare Parlamentului.

"După lupte seculare, Ministerul Justiţiei a venit în sfârşit cu proiectul de lege privind Agenţia de Recuperare a Prejudiciilor din dosarele penale", a constatat, la începutul şedinţei de guvern, premierul Victor Ponta, care s-a interesat când poate fi trimisă legea spre dezbatere Legislativului.

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a precizat că săptămâna viitoare, după consultarea ministerelor cu atribuţii în domeniu, proiectul de lege va fi finalizat.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat recent că Agenţia pentru Recuperarea Prejudiciilor va începe să funcţioneze de la 1 iulie, după ce proiectul va fi aprobat în Guvern şi trecut prin Parlament.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GUVERN,
PREJUDICII,
RECUPERARE
/actualitate/guvernul-ar-putea-aproba-saptamana-viitoare-infiintarea-agentiei-pentru-recuperarea-prejudiciilor-14345313
14345313
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.