Guvernul a aprobat rectificarea bugetară. Ponta: Nu a fost tăiat niciun leu de la Cultură

Autor: Departamentul Politic Postat la 30 septembrie 2014 39 afişări

Guvernul nu a tăiat niciun ban de la Ministerul Culturii, ca şi de la Ministerul Tineretului şi Sportului, ci a adăugat banii necesari pentru ca drepturile financiare ale artiştilor şi sportivilor, suspendate în anii anteriori, să fie repuse în plată, a declarat premierul Victor Ponta.

El a susţinut declaraţia la finalul şedinţei de guvern în care a fost aprobată a doua rectificare bugetară din acest an.

În proiectul de rectificare era prevăzut ca, la capitolul privind cheltuielile bugetului de stat, bugetul Ministerul Culturii să fie tăiat cu 10,2 milioane lei, iar cel al Ministerului Tineretului şi Sportului să fie diminuat cu 3,5 milioane lei.

Ministrul Culturii, vicepremierul Kelemen Hunor, lider al UDMR, a declarat însă că forma finală a proiectului de rectificare bugetară nu a fost încă discutată cu premierul Victor Ponta, el precizând că discuţa finală va avea loc în şedinţa de Guvern şi că ceea ce a apărut pe site reprezintă ”doar” proiectul Finanţelor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
KELEMEN,
RECTIFICARE BUGETARĂ,
/actualitate/guvernul-a-aprobat-rectificarea-bugetara-ponta-nu-a-fost-taiat-niciun-leu-de-la-cultura-13357199
13357199
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.