Antonescu: Nu am un candidat preferat la prezidenţiale. Nu sunt convins de Iohannis

Autor: Liviu Dadacus Postat la 30 septembrie 2014 38 afişări

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, luni, că nu are un candidat preferat la alegerile prezidenţiale, el arătând că nu îl susţine pe Klaus Iohannis, care e candidatul PNL, pentru că nu este convins de acesta.

Întrebat, într-o emisiune la TVR 1, care este candidatul său preferat în această campanie electorală, Antonescu a răspuns: „Nu am”.

Întrebat dacă, în calitate de liberal, nu are un candidat preferat şi dacă nu îl preferă nici pe candidatul propus de PNL, Antonescu a răspuns: „Nu”.

Întrebat, ulterior, de moderator de ce nu îl susţine pe Klaus Iohannis, candidatul PNL la prezidenţiale, Antonescu a răspuns: „Pentru că nu sunt convins”.

La observaţia moderatorului că el a fost cel care l-a propus pe Iohannis pentru funcţia de premier şi l-a „făcut” prim-vicepreşedinte al PNL, Antonescu a replicat că aici este vorba de Preşedinţia României.

„Vorbim de Preşedinţia României aici. Aici nu e vorba de prietenie. Capacităţile diferă. Adică un om capabil să bată cuie nu e capabil să meargă şi în Cosmos. Un om capabil chiar să fie prim-ministru nu e neapărat capabil să fie preşedinte. Sunt lucruri foarte diferite”, a spus Antonescu.

El a arătat că, pentru persoana sa, Iohannis a ridicat un semn de mare întrebare când a făcut declaraţii contradictorii despre evenimentele din 2012.

„În momentul în care domnul Iohannis vine şi spune două lucruri contradictorii despre întâmplările din 2012, pentru mine asta, la un candidat prezidenţial, e un semn de mare întrebare”, a subliniat Antonescu.

El a arătat că, în ciuda acestui lucru, ca şi a altora, de detaliu, convingerea sa că România nu are nevoie de un preşedinte pesedist nu este zdruncinată.

„Asta nu îmi zdruncină convingerea că nu avem în ruptul capului nevoie de un preşedinte pesedist, în speţă domnul Victor Ponta, şi bineînţeles nici de vreun băsist”, a mai spus Antonescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANTONESCU,
IOHANNIS,
/actualitate/antonescu-nu-am-un-candidat-preferat-la-prezidentiale-nu-sunt-convins-de-iohannis-13356368
13356368
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.