Grupul terorist Stat Islamic a ucis 16 poliţişti de frontieră irakieni

Autor: Mihai Draghici Postat la 01 decembrie 2014 42 afişări

Grupul terorist sunnit Stat Islamic a omorât, luni, cel puţin 16 agenţi ai poliţiei de frontieră, în vestul Irakului, anunţă un oficial local.

"Şaisprezece poliţişti de frontieră, inclusiv un ofiţer, au fost ucişi, iar patru au fost răniţi, într-un atac care a vizat baza acestora din localitatea Al-Walid, în apropierea frontierei dintre Irak şi Siria", a declarat Faleh al-Issawi, adjunctul şefului poliţiei din provincia irakiană Al Anbar.

Grupul terorist Stat Islamic (Stat Islamic în Irak şi Siria / Stat Islamic în Irak şi Levant - SI / SIIS / SIIL) ocupă vaste regiuni din vestul Irakului şi din nord-estul Siriei, unde a instituit un "califat islamic".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IRAK,
TERORISM,
/actualitate/grupul-terorist-stat-islamic-a-ucis-16-politisti-de-frontiera-irakieni-13684886
13684886
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.