Grupul Piaggio revine în România printr-un partener local

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 04 aprilie 2018 365 afişări

Grupul Piaggio revine în România prin importatorul oficial The Bike Hub, inaugurând magazinul concept Motoplex, concept ce conectează pasionaţii de motociclete, lyfestyle şi mobilitate urbană.

Grupul Piaggio revine în România printr-un partener local

Urmand strategia globala inovativa, strategie ce aseaza clientul in inima experientei de retail, in doar trei ani, grupul Piaggio a atins semnificativa realizare de a deschide 300 de magazine care opereaza la nivel mondial, pentru a imbunatati si in parte a inlocui reteaua de distributie traditionala.

Inaugurarea magazinului Motoplex in Bucuresti, este precedata de deschiderea din ultimele luni, in marile capitale ale lumii: Hong Kong, Bangalore, Barcelona, Praga, Sofia, Buenos Aires, Montevideo, Mexico City, Kuala Lumpur, Singapore si in cel de-al doilea oras ca marime din Australia, Melbourne.

Noul importator oficial, The Bike Hub, ofera intr-un singur spatiu toate marcile grupului Piaggio: Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi, Gilera si Scarabeo. Cele peste 85 de variante de modele acopera nu doar tipologii diferite de clienti, dar si nevoile diverse ale acestora.

 Incepand cu scuterul de 50cmc care se poate conduce cu permis categoria B pana la motociclete cu capacitate de 1400 cmc si peste 200 de cai putere, inclusiv modelele Piaggio MP3 LT, o inovatie in domeniu, ce introduce pentru prima oara solutia de 3 roti, oferind un grad de siguranta in trafic si care in Europa se conduce cu permis categorie B.

Conceptul Motoplex ofera posibilitatea clientilor de a achizitiona atat modelul care raspunde nevoilor cotidiene, cat si o gama extinsa de accesorii de imbacaminte, de siguranta si lifestyle.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.