NATO a folosit cazul Skripal pentru a justifica majorarea bugetului apărării - diplomaţia rusă

Postat la 03 aprilie 2018 63 afişări

NATO a folosit atacul cu o substanţă neurotoxică asupra fostului spion rus Serghei Skripal pentru a justifica majorarea cheltuielilor în domeniul apărării, a declarat marţi adjunctul ministrului rus de Externe, Alexandr Gruşko, relatează site-ul agenţiei Sputnik.

NATO a folosit cazul Skripal pentru a justifica majorarea bugetului apărării - diplomaţia rusă

"Cred că toate aceste lucruri au fost planificate, inclusiv datorită faptului că este necesar să explici publicului unde se duc banii, pentru că vorbim despre cheltuieli colosale. NATO a depăşit o limită când a continuat să-şi extindă prezenţa la graniţele Rusiei. Astăzi, situaţia de-a lungul frontierelor noastre s-a schimbat dramatic, în privinţa politicii şi a dezvoltării militare, iar NATO a apelat la tactici din Războiul Rece şi nu poate să garanteze securitatea ... fără Rusia", a spus Gruşko.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.