Grupul german Metro vrea să angajeze peste 200 de persoane în România, din care 100 de posturi sunt pentru lucrător polivalent, cu un venit mediu lunar de 5.300 lei brut

Autor: Roxana Rosu Postat la 21 iulie 2022 288 afişări

Grupul german Metro vrea să angajeze peste 200 de persoane în România, din care 100 de posturi sunt pentru lucrător polivalent, cu un venit mediu lunar de 5.300 lei brut

Grupul german Metro vrea să angajeze peste 200 de persoane în perioada următoare în România, iar venitul mediu lunar pentru un lucrător polivalent va fi de la 1 august de 5.300 lei brut (aproximativ 3.300 lei net), poziţie pentru care retailerul are deschise peste 100 posturi.

De la 1 august, valoarea tichetelor de masă se majorează cu 50%, la 30 lei, valoarea cea maximă reglementată de autorităţi.

Venitul mediu lunar pentru un lucrător polivalent, de 5.300 lei brut, include salariul, tichete de masă, bonus de vacanţă, cupoane anuale de Paşte şi de Crăciun, bonus trimestrial de performanţă, spor de 50% pentru 5 zile lucrate în tură de noapte, precum şi alte tipuri de bonusuri şi sporuri conform Contractului Colectiv de Muncă şi a politicilor de compensaţii şi beneficii.

„Îmbunătăţirea constantă a pachetului salarial total oferit, reconfirmă angajamentul METRO România de a-şi susţine echipa cu pachete competitive de compensaţii şi beneficii pe piaţa muncii. Cu majorarea salariilor, a sporurilor, tichetelor şi a schemei de bonusare avem o creştere de 15% faţă de anul trecut, reprezentând în acelaşi timp o recunoaştere a eforturilor depuse an de an pentru atingerea obiectivelor.”,  a declarat Rodica Rapcea, Director Resurse Umane METRO România.

Grupul german este activ direct pe formatul de cash&carry, care nu se adresează tradiţional clientului final, ci revânzătorilor (micilor comercianţi) şi companiilor din HoReCa.

În România, Metro are 30 de magazine proprii pe format cash&carry şi dezvoltă prin parteneri reţeaua de magazine mici LaDoiPaşi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
august,
grup,
mediu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.