Grupul Floria deschide primul său depozit engros de flori, cu o investiţie peste 100.000 euro

Autor: Florin Casota Postat la 15 decembrie 2016 582 afişări

Grupul Floria deschide primul său depozit engros de flori, cu o investiţie peste 100.000 euro

Grupul Floria, care operează florăria online Floria.ro, divizia corporate şi reţeaua de florării Floria în Stradă, a deschis primul său depozit engros de flori, cu suprafaţă de 330 mp. Investiţia depăşeşte 100.000 euro şi urmează să fie recuperată în următorii 3 ani. Odată cu deschiderea depozitului de flori, Floria lansează şi un magazin online B2B dedicat floriştilor, pentru achiziţii de flori în regim engros, se arată într-un comunicat dat publicităţii de companie.

Noul depozit de plante şi flori va deservi diviziile Grupului Floria, precum şi revânzători din domeniu: ateliere de creaţie floristică, florării şi designeri florişti, organizatori de evenimente şi săli pentru evenimente. În depozitul de 330 mp pot fi stocate peste 15.000 fire de flori şi 1500 plante.

„Deschiderea depozitului este primul pas al Grupului Floria către vânzările engros, o zonă de business pe care intenţionăm să o dezvoltăm. Apoi, am vrut să arătăm o dată în plus că se poate face business la alb în tot ceea ce reprezintă vânzare de flori, cu totul facturat, taxele plătite şi preturi corecte”, a declarat Andreea Uceanu, Director General Divizie Floria Offline.

Floria lansează şi webshop-ul pentru clienţi business, prin care aceştia pot comanda florile engros într-o platforma e-commerce B2B, dedicată clienţilor corporate ai depozitului. Clienţii depozitului primesc la semnarea contractului şi date de acces în platforma webshop, din care pot alege florile rapid, acestea urmând să le fie livrate direct la florarie sau atelier.

„Webshop-ul pentru florişti este un concept foarte popular în Olanda şi alte ţări cu tradiţie în floristică, dar deloc folosit la noi. Avem însă încredere că şi floriştii din România vor adopta aceasta modalitate simplă şi intuitivă de a comanda florile online, aşa cum şi clienţii finali au facut-o cu buchetele online” –adaugă Andreea Uceanu.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.