Grupul american AIG vinde divizia de leasing aerian pentru cinci miliarde de dolari

Postat la 16 decembrie 2013 36 afişări

Grupul american de asigurări AIG a încheiat un acord cu AerCap Holdings pentru vânzarea către compania olandeză a operaţiunilor de leasing aerian la preţul de cinci miliarde de dolari, după ce un grup de investitori chinezi, care trebuia să preia divizia, nu a respectat termenul limită.

Grupul american AIG vinde divizia de leasing aerian pentru cinci miliarde de dolari

 AerCap va prelua integral International Lease Finance Corp, a doua mare companie de leasing de aeronave din lume, pentru trei miliarde de dolari şi un pachet de 46% din acţiunile proprii, potrivit Bloomberg.

Tranzacţia urmează să se încheie în trimestrul al doilea al anului următor.

AIG a apelat la compania olandeză după ce un grup de investiori chinezi, în frunte cu fondul de investiţii P3, nu a plătit la timp 4,2 miliarde de dolari, preţul convenit pentru 80% din acţiuni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grupul-american-aig-vinde-divizia-de-leasing-aerian-pentru-cinci-miliarde-de-dolari-11778972
11778972
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.