Grupul Air France-KLM oferă transport gratuit pentru specialiştii implicaţi în reconstrucţia catedralei Notre-Dame

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 17 aprilie 2019 33 afişări

Grupul Air France – KLM şi-a comunicat sprijinul pentru reconstrucţia catedralei prin oferirea transportului gratuit la bordul aeronavelor sale tuturor specialiştilor implicaţi în refacerea catedralei.

Grupul Air France-KLM oferă transport gratuit pentru specialiştii implicaţi în reconstrucţia catedralei Notre-Dame

Benjamin Smith, CEO al Air France-KLM, împreună cu Anne-Marie Couderc, preşedintele Air France-KLM şi Anne Rigail, CEO al Air France, au decis că Air France va oferi transport gratuit pentru toţi partenerii oficiali implicaţi în reconstrucţia catedralei Notre-Dame din Paris.

 

În plus, în zilele următoare, grupul Air France-KLM va înfiinţa un fond de donaţii voluntare pentru clienţii săi pentru a contribui la finanţarea lucrărilor de reconstrucţie.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.