Gruia Stoica: Nu a fost pus sechestru pe niciun cont şi pe niciun bun al meu

Postat la 05 august 2013 61 afişări

Gruia Stoica, proprietarul Grupului Feroviar Român, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, că niciun cont şi niciun bun al său nu au fost puse sub sechestru în dosarul privind privatizarea firmei Transbordare Vagoane Marfă Iaşi, aflat în lucru la DIICOT Iaşi.

Gruia Stoica: Nu a fost pus sechestru pe niciun cont şi pe niciun bun al meu

 "Niciun cont şi niciun bun nu a fost pus sub sechestru", a spus proprietarul Grupului Feroviar Român (GFR), după ce în presă au apărut informaţii că averea lui a fost pusă sub sechestru de la sfârşitul lunii iunie.

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimianlitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi face cercetări pentru evaziune fiscală întră-un dosar privind privatizarea frauduloasă a firmei Transbordare Vagoane Marfă (TVM) Iaşi şi implicare în activităţi de crimă organizată, procurorii având indicii că Gruia Stoica ar fi preluat TVM cu banii firmei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sechestru,
cont,
mihai stoica,
refuz,
iasi,
roman,
firma,
diicot,
dosar
/actualitate/gruia-stoica-nu-a-fost-pus-sechestru-pe-niciun-cont-si-pe-niciun-bun-al-meu-11210385
11210385
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.