Grecia, zguduită de dezvăluirile privind planul de întoarcere la drahmă! Cu ce se confruntă acum Atena

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 28 iulie 2015 561 afişări

Grecia, zguduită de dezvăluirile privind planul de întoarcere la drahmă! Cu ce se confruntă acum Atena

Membri ai Guvernului grec de extremă stânga voiau să golească rezervele Băncii centrale şi conturile contribuabililor eleni pentru a pregăti revenirea la drahmă, potrivit unor dezvăluiri care relevă haosul din cadrul Partidului Syriza (extremă stânga), relatează The Guardian în pagina electronică.

Dezvăluirile au apărut duminică, după o săptămână de speculaţii cu privire la alternativele la care se gândeau susţinătorii aripii extremiste din Syriza faţă de prevederile dure ale planului de menţinere a Greciei în zone euro, acceptate de către premierul grec Alexis Tsipras fără tragere de inimă.

VEZI AICI CU CE SE CONFRUNTĂ GRECIA DUPĂ CE PLANUL DE ÎNTOARCERE LA DRAHMĂ A FOST DEZVĂLUIT

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GRECIA,
DEZVALURI,
PLAN,
DRAHMA
/actualitate/grecia-zguduita-de-dezvaluirile-privind-planul-de-intoarcere-la-drahma-cu-ce-se-confrunta-acum-atena-14646600
14646600
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.