Grapini: Rămân în politică cât voi trăi, m-a convins "un discurs al Papei de la Roma"

Postat la 08 mai 2014 59 afişări

Vicepreşedintele Partidului Conservator Maria Grapini spune că a avut momente în care a regretat că a intrat în politică, dar a decis să rămână în politică atât timp cât va trăi, convingând-o în acest sens "un discurs al Papei de la Roma".

Grapini: Rămân în politică cât voi trăi, m-a convins "un discurs al Papei de la Roma"

 Maria Grapini a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, răspunzând unei întrebări, că a avut momente în care a regretat că a intrat în politică, dar în cele din urmă a decis să nu renunţe.

"M-a liniştit definitiv şi am spus că rămân în politică atât cât voi trăi. A fost un discurs al Papei de la Roma în care spunea că ei nu pot face politică, dar cei care nu fac politică fac cea mai proastă politică pentru că ceea ce spun că ştiu să facă, inteligenţa, ideile nu şi le pot pune în aplicare stând la o parte şi lăsând pe alţii să facă politică proastă", a afirmat Maria Grapini.

Ea a adăugat, răspunzând unei întrebări, că în politica românească sunt puţine elite, criticându-i pe cei care sunt ”bine pregătiţi profesional, moral" şi nu se implică.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grapini-raman-in-politica-cat-voi-trai-m-a-convins-un-discurs-al-papei-de-la-roma-12614657
12614657
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.