GRAFICUL SĂPTĂMÂNII. Tentaţia Estului pentru investitorii la bursă

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 07 aprilie 2013 42 afişări

Pentru al doilea trimestru al anului, analiştii Raiffeisen văd perspective bune de investiţii în Europa Emergentă în special pe piaţa de acţiuni din Turcia, urmată de cea din România şi apoi de cea din Polonia.

GRAFICUL SĂPTĂMÂNII. Tentaţia Estului pentru investitorii la bursă

Bursa românească ar urma să continue dinamica pozitivă din primele luni ale anului şi să ofere câştiguri atractive. "E din ce în ce mai cert că România este capabilă să se descurce singură în a-şi asigura necesităţile de refinanţare", comentează analiştii băncii faptul că percepţia investitorilor la BVB n-a fost influenţată deloc de prelungirea acordului cu FMI doar până în iulie şi de cerinţele Fondului privind accelerarea privatizărilor drept premisă a unui nou acord.

Ca estimare generală, pieţele din Est ar urma să profite, mai ales în a doua parte a anului, de ameliorarea condiţiilor de pe pieţele clasice (SUA, zona euro), care va face şi ca factorii locali să conteze mai mult în deciziile de investiţii decât cei regionali.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/graficul-saptamanii-tentatia-estului-pentru-investitorii-la-bursa-10718664
10718664
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.