GRAFICUL SĂPTĂMÂNII. Afacerile din servicii cresc încet, dar constant

Postat la 27 iulie 2014 93 afişări

Cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate în principal întreprinderilor s-a majorat în luna mai cu 2,9%, în date ajustate sezonier, comparativ cu luna anterioară. Faţă de aceeaşi lună din anul 2013 cifra de afaceri din servicii a fost mai mare cu 7,5%, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică.

GRAFICUL SĂPTĂMÂNII. Afacerile din servicii cresc încet, dar constant

După primele cinci luni ale acestui an, avansul vânzărilor din sectorul de servicii a fost de 5,4%.

În termeni anuali, cele mai mari avansuri au fost consemnate de cifra de afaceri în servicii informatice şi tehnologia informaţiei (24,9%), activităţile de producţie cinematografică, video, programe de televiziune; difuzare şi transmitere de programe (13,9%), alte servicii furnizate în principal întreprinderilor (9,8%), comunicaţii (4,3%) şi la transporturi (2,6%).

Pe de altă parte, afacerile firmelor de transport au scăzut cu 2,7%.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/graficul-saptamanii-afacerile-din-servicii-cresc-incet-dar-constant-12986509
12986509
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.