Ghişe anunţă că vrea să înfiinţeze Partidul pentru Creşterea Salariilor şi Pensiilor din România

Autor: Eliana Radulescu Postat la 24 februarie 2015 275 afişări

Senatorul independent Ioan Ghişe a anunţat, marţi, că a fost constituit un grup de iniţiativă pentru înfiinţarea Partidului pentru Creşterea Salariilor şi Pensiilor din România (PCSP).

El a afirmat, într-o conferinţă de presă susţinută la Senat, că scopul partidului este ”creşterea, dar mai ales alinierea salariilor şi pensiilor din România la media Uniunii Europene într-un orizont de timp de 10-12 ani”.

Senatorul şi-a declarat speranţa că partidul va fi înregistrat până la sfârşitul anului 2015.

Potrivit afirmaţiilor sale, această formaţiune politică nu va fi cantonată într-o doctrină politică, fiind "un partid - proiect".

Senatorul a arătat că, ”în funcţie de cum se va dezvolta”, partidul va participa în alegeri singur sau într-o alianţă.

"Suntem deschişi să ne aliem cu oricine care sprijină în România acest scop - creşterea şi alinierea pensiilor la mediile din UE", a adăugat el.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GHIŞE,
PART,
/actualitate/ghise-anunta-ca-vrea-sa-infiinteze-partidul-pentru-cresterea-salariilor-si-pensiilor-din-romania-13885828
13885828
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.